Kontakta oss

Tele: +46 (0) 733 640 640
Email: info@ahexecutives.se
Tegnérgatan 1, 111 40 Stockholm

Nedan finner du de publika uppdrag som vi bland annat arbetar med just nu. Önskar du även vara med i vårt nätverk för headhunting, search och interimsuppdrag så är du välkommen att skicka in en spontanansökan längre ned på sidan.

Vill du registrera dig i vår kandidat- och konsultbank?

För att underlätta för dig så ber vi att du registrerar CV/konsultprofil och gärna ett personligt brev. Arbetar du som konsult får du gärna komplettera med information om tillgänglighet och eventuella bolagsuppgifter. Detta underlättar och möjliggör för oss att hantera och analysera din profil och utvecklingsmöjligheter. Först därefter är det möjligt att vi kontaktar dig för intressanta uppdrag.

Att lämna uppgifter

AH Executives AB vill att du lämnar vissa uppgifter om dig själv. Du avgör själv vilka uppgifter du vill lämna till oss. Uppgifterna kommer att behandlas av oss inom företaget. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till externa mottagare kopplat till rekryteringsuppdrag, dock endast i samråd med dig.

I och med att du skickar in uppgifter om dig själv, såsom CV och personligt brev, så samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter.

AH Executives AB

Specialister inom Rekrytering och Interim

© 2016 AH Executives AB

Tegnérgatan 1
111 40 Stockholm

0733 640 640
info@ahexecutives.se