AH Executives

AH Executives tillsätter chefer, specialister och erbjuder organisationsutvecklande tjänster där kvalitet och leverans efterfrågas.

Ni möts alltid av förstklassiga, effektiva och utvecklande processer i ett nära samarbete med oss.

Vi sätter alltid ihop bästa tänkbara team av seniora konsulter till varje enskilt rekryterings- och interimsuppdrag. Genom att göra det och dra nytta av all vår samlade erfarenhet och kompetens så kan vi hjälpa våra kunder att nå framgång.

Är ni intresserade av att veta mer om hur vi arbetar och vad som särskiljer oss från andra? Kontakta oss!

Kontakta oss

Tele: +46 (0) 733 640 640
Email: info@ahexecutives.se
Östermalmstorg 1
111 42 Stockholm

Om oss

AH Executives är en affärsutvecklande partner inom områdena Rekrytering, Interim, Konsult, Organisationsutveckling samt Karriärutveckling.

Utifrån flera års erfarenhet i ledande positioner har vi skapat en unik och framgångsrik modell där våra samlade kompetenser och processer ligger till grund för utvecklande och lyckade samarbeten. Modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamheter och branscher samt på kundanpassade processer. Den tillsammans med processerna gör det möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag och skapa möjligheter för vidareutveckling.

Våra uppdragsgivare finns inom flertalet branscher i Sverige och på den Nordiska marknaden.

För oss är det viktigt att såväl kandidater som uppdragsgivare upplever vårt samarbete som en inspirerande och lärande process. Det är också viktigt för alla berörda att säkra en hög etisk nivå i arbetet. AH Executives arbetar därför enligt yrkesetiska normer, regler och etik i linje med Sveriges Branschförening för Human Resource Konsulter och Föreningen Sveriges Executive Search Konsulters krav och rekommendationer.

Vi som har erfarenhet och insikt

Niklas Almquist

Partner

Civilekonom och beteendevetare med tyngdpunkt på HR funktionens betydelse för personal, chefer och organisationsutveckling. Har arbetat som global HR chef, HR Konsult samt inom olika specialistroller såsom rekrytering och konsult/interim.

Niklas har god erfarenhet från flera olika verksamheter och branscher såsom Finans, Försäkring, Läkemedel, Försäljning och Konsultbolag. Har arbetat med verksamheter i extremt snabb tillväxt som i omställnings- och avvecklingsfaser.

Intresse och erfarenhet av att skapa effektiva organisationer samt modernisering inom traditionellt HR-arbete. Van att arbeta med personlighets- och begåvningstester både i rekryteringssammanhang som inom individ- och grupputvecklingssyfte.

Specialistområde: HR funktionens betydelse för väl fungerande organisationer, dess tillsättande och utveckling av personal och chefer.

niklas.almquist@ahexecutives.se

073-364 06 40

Hans Holmqvist

Partner

Erfaren verksamhets- och organisationsutvecklare med drygt 25-års erfarenhet inom Media-, Finans- och IT-branschen. Tidigare VD, affärsutvecklings- och försäljningsdirektör med god kompetens inom bolagsetablering, digitalisering och försäljning.

Marknadsetablering, försäljning och affärsutveckling med TV4, medverkande till bolagsbildande av Telenor Business Solutions, Crayon och Basefarm i Sverige och på den nordiska marknaden. Grundare av Basefarm AB, från affärsplan och etablering till nordens ledande inom affärskritiska driftstjänster ”applikation och driftsäkerhet”. Stor kompetens inom Internet, teknik, media, och kommunikation.

Ekonom med grundutbildning inom bank och försäkring. Idrottsbakgrund, professionell fotbollsspelare i 3 länder med landslagsmeriter. Talar flera språk, bl. a Engelska, Tyska och Italienska.

Anlitad som särskild granskningsman, föreläsare inom ledarskap, ”idrotten och näringslivet” och rådgivare inom bolagsstyrning, försäljning och affärsutveckling m.m. Meriterad inom företagsverksamhet och idrott med god erfarenhet av personalfrågor och personlig utveckling.

hans.holmqvist@ahexecutives.se

070-092 94 20

Inez Almquist

Partner

Civilekonom som  arbetar med  Executive Search av ledare och specialister, second opinion och outplacement. Har lång erfarenhet av rekrytering med såväl annonserade uppdrag som Executive Search via headhunting. Erfaren inom ett flertal  branscher men framförallt inom internationella företag, tillverkande företag och tjänsteföretag (R&D, konsulter, läkemedel, transport). Inez har stort intresse för svenskt näringsliv och rekryterar gärna tjänster som tex HR, ekonomi, teknik, lön, inköp, logistik och ledare på olika nivåer. Är licensierad och har ett stort intresse för personanalyser och begåvningstester, arbetar främst med Hogan Assessment System (HAS) Matrigma och Ravens.

Har arbetat i organisationer som Proffice, Connecta/Capanova, Wise och ID Entity och tidigt varit med i arbetet att bygga upp Wise. På ID Entity var hon en av grundarna. Värdefulla erfarenheter därifrån är ledarskap, entreprenörskap och affärsutveckling.

inez.almquist@ahexecutives.se

073-708 41 94

Vill du jobba med oss?

Tveka inte att höra av dig. Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med kompetenta, drivna och positiva människor som vill vara en del av vårt team.

info@ahexecutives.se

073-364 06 40

Associerad Partner

Vi vill utöka vår verksamhet med dig som är egenföretagare men som känner att du ändå vill vara en del av en gemenskap. Den vi söker älskar att skapa affärer, sätter en stolthet i att leverera riktigt bra och trivs i en miljö präglad av entreprenörskap.

info@ahexecutives.se

073-364 06 40

AH Executives AB

Specialister inom Interim och Rekrytering

© 2016 AH Executives AB

Östermalmstorg 1
111 42 Stockholm

Stockholmsvägen 33, 6tr
181 33 Lidingö
(Postadress)

0733 640 640
info@ahexecutives.se