Exempel på tillsatta uppdrag

HR Manager

Ragn-Sells

Digital Brand Manager

Arkitektkopia

Styrelseordförande

Konfidentiellt

Interim HR Manager

Konfidentiellt

Teamleader Payroll

BTR

TeamLead

IP-Only

VD

Konfidentiellt

Head of Compliance

Konfidentiellt

Affärsområdeschef Redovisning

BTR

Styrelseledamot

Konfidentiellt

HR Manager

Trimble

Interim HR Specialist

Konfidentiellt

Interim HR i Due Diligence projekt

Konfidentiellt

IT Operations Manager

Konfidentiellt

Interim Kredithandläggare

Konfidentiellt

Information Architect

Ragn-Sells

Interim Lönespecialist

Konfidentiellt

Försäljningschef

Arkitektkopia

HR Manager

Konfidentiellt

Venture Manager

BillerudKorsnäs

Online Manager

Konfidentiellt

Sr Juristassistent

AG Advokat

Head of Compliance

Konfidentiellt

Interim Projektledare Lön

Konfidentiellt

”AH Executives har på ett mycket effektivt och professionellt sätt hjälpt oss att lösa våra interimsbehov inom lön där uppdragen har varit av såväl operativ som strategisk karaktär. De har på kort tid och vid flera tillfällen sett till att vi fått hjälp av duktiga och kompetenta konsulter inom ett branschområde som har brist på personal. Jag är verkligen nöjd med vårt samarbete”

Marina Westman

Head of Human Resources, Första AP-fonden

”AH har hjälpt oss på Ragn-Sells under ett intensivt halvår med ett flertal kritiska IT positioner som kommer att lägga grunden för vår framtida digitaliseringsresa. Samarbetet fungerade mycket smidigt oss emellan då AHs konsult hade en mycket bra kunskap om företaget och rollerna. Vi visste att det skulle bli en utmaning att hitta kandidater till dessa tjänster och är nöjda med att ha lyckats fylla positionerna med ett mycket gott resultat.”

Caroline Hübenette

HR-chef, Ragn-Sells AB

”AH Executives hjälpte oss på Nynas under ett hektiskt år med många kritiska vakanser av tekniska specialister och chefer. Samarbetet fungerade mycket smidigt oss emellan då AH Executives hade en mycket bra kunskap om företaget och rollerna. Vi var ibland tvungna att söka kompetensen i Europa och även i övriga delar av världen, vilket inte var något problem för AH Executives. Jag har samarbetat med många konsulter tidigare och var väldigt nöjd med den service och det engagemang som AH Executives hade. Det gjorde att vi kom igenom en tuff situation med mycket gott resultat. Tillsammans skapade vi struktur och ordning i processerna.”

Carina Åkemark

HR Konsult, Nynas AB

"Vi har samarbetat med AH Executives i ett antal rekryteringar de senaste åren. Processen har alltid varit effektiv och med hög kvalitet på leverans. Samarbetet har fungerat klockrent och med en öppen och rak dialog har vi tillsammans hittat rätt kandidater."

Anna Dahl

HR-chef, Arkitektkopia AB